Dorpsstraat tussen 25 en 25a, te koop
Beugen, nabij Boxmeer
Nederland
Bouwjaar
0
Inhoud
circa 600 m³
Perceel
1070 m²
Woonoppervlakte
circa 225 m²
Oppervlakte
bijgebouw nog te bepalen
Vraagprijs
€ 200.000 k.k.

Wauw!

Als je al niet al aan zelfbouwen dacht, dan doe je dat nu waarschijnlijk wel. Want wat een heerlijke plek is dit! Stel jezelf ruim 1000 m2 voor, een bouwvlak van maar liefst 12 x 12 meter met daarnaast nog extra aanbouwmogelijkheden én de hele dag zon op jouw perceel. Daar word je toch blij van?

Ja maar…

… is zelfbouwen niet een gedoe? Tja, dat hangt vooral van jezelf af. Het is sowieso iets dat goed gepland en begeleid moet worden. Daarom is het team van ECO architecten uit Nijmegen ook zo attent om je alvast op weg te helpen. Zij hebben 2 mooie voorbeelden ontworpen om je nu al op ideeën te brengen. En ja, zij helpen je graag om jouw droomhuis ook echt te realiseren. Mocht je trouwens een ander idee hebben of zelf een architect kennen, dan is dat natuurlijk ook goed. Aan jou de keus!

De omgeving

Beugen is een heel gemoedelijk plaatsje dichtbij Boxmeer en staat vooral bekend om haar centrale ligging, de mooie molen, het prachtige natuurgebied De Vilt en de ligging vlakbij de Maas. In en om het dorp zijn verschillende voorzieningen zoals een basisschool, ziekenhuis en horeca. De boodschappen haal je eenvoudig in Boxmeer en je zit ook zo op de snelweg A73. Nijmegen, Venlo of Eindhoven zijn daarom goed bereikbaar.

Een paar kengetallen

Perceel 1070 m2
Vrijstaand woonhuis
Bouwvlak 12 x 12 meter
Goothoogte 4 meter
Nokhoogte maximaal 7,5 meter
Inhoud circa 600 m3

Nieuwsgierig?

Bel mij gerust via 0613358946 om samen het kavel te bezichtigen. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice