Bordeslaan 314, verkocht
5223 MV Den Bosch
Nederland
Bouwjaar
2009
Inhoud
258,23 m³
Perceel
0 m²
Woonoppervlakte
82,07 m²
Oppervlakte bijgebouw
0 m²
Vraagprijs
€ 325.000 k.k.

Pareltje in het Paleiskwartier

Stel jezelf eens voor: wandelend vanuit het Bossche centrum naar jouw op-en-top verzorgde 3 kamerappartement op de 5e verdieping aan de Bordeslaan. Dat is nog eens thuiskomen! Geniet ‘s ochtends van jouw ontbijt in het zonnetje op je eigen terras en zie de zon ‘s avonds ondergaan vanaf jouw balkon aan de andere zijde. Hoe heerlijk is dat?

Zeer goed onderhouden

Als makelaar word ik altijd blij van mensen die hun huis goed verzorgen. En dat is bij dit appartement zeker van toepassing! Daarnaast hebben eigenaren Nathaly en Patrick echt voor sfeer en warmte gezorgd. En dat voel je meteen bij binnenkomst.

Alles in de buurt

Met de supermarkt op 2 minuten lopen heb je jouw dagelijkse boodschappen zo in huis. Het centrum met al haar voorzieningen en het centraal station zijn dichtbij. Kenners weten ook dat het Paleiskwartier zich op horeca-vlak goed ontwikkelt. De centrale ligging zorgt sowieso voor goede bereikbaarheid via OV en snelwegen.

Samengevat

Fraai 3 kamerappartement
Geweldige ligging
Mooi uitzicht vanaf de 5e verdieping
Parkeerplaats en eigen berging
Bouwjaar 2009, servicekosten € 130,45

Nieuwsgierig?

Bel mij dan voor een bezichtigingsafspraak op 0613358946. Speciaal op zondag 22 september a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers