Von Rheinhabenstraat 4, verkocht o.v.
5213 SP Den Bosch
Nederland
Bouwjaar
2007
Inhoud
417,6 m³
Perceel
102 m²
Woonoppervlakte
119,4 m²
Oppervlakte schuur
7,5 m2
Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.

De IJzeren Vrouw als jouw achtertuin…

… en de Bossche binnenstad op loopafstand, hoe heerlijk is dat?! En sorry voor de klusliefhebbers onder jullie, ik moet jullie echt teleurstellen. Deze ruime moderne woning is zo goed als klaar!

Jouw wensenlijstje?

Als er op jouw wensenlijstje 4 slaapkamers, een heerlijke badkamer, een fijne woonkamer met half open keuken, een beschutte tuin, een praktische schuur en een eigen parkeerplaats staan, dan zou ik hier zeker komen kijken. Als makelaar bof ik maar met mijn klanten Lieke en Ward. Zij hebben hun huis nl goed onderhouden. En ja, het helpt natuurlijk ook dat het om een ‘jonge’ woning uit 2007 gaat. Dan mag je wel het nodige verwachten van de bouwkwaliteit.

Geweldige ligging

Het achtergronddecor van jouw nieuwe thuis wordt niet alleen door de IJzeren Vrouw gevormd. Ook het Prins Hendrikpark draagt hier, met z’n fijne wandelmogelijkheden langs grasvelden met fraaie bomen, zeker aan bij. Echt een plek waar kinderen bijvoorbeeld heerlijk kunnen spelen! En voor de forens heb ik ook mooi nieuws: de uitvalswegen en het centraal station zijn erg goed bereikbaar.

Nieuwsgierig?

Bel mij dan gerust voor een afspraak. Speciaal op zondag 17 november a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers