Vorige | Volgende
Aangekocht

Hazeldonklaan 11 Beek

Vraagprijs € 397.500 k.k.

Deze woning is aangekocht

Neem contact met ons op

06-13358946

maurice@met-maurice.nl

Omschrijving

Aangekocht met Maurice! Ook op huizenjacht? Bel mij gerust op 0613358946. Zie hieronder hoe mijn klanten DaniŽlle en Josh mij hebben ervaren: Wij hebben een zeer positieve ervaring met Maurice. Maurice is een makelaar die maatwerk levert. Hij onderscheidt zich door zijn enorme kwaliteit om aan te sluiten bij het verhaal van zijn klanten. Hij heeft heel erg met ons meegedacht in wat in onze situatie...

Kenmerken

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1987

Omschrijving

Aangekocht met Maurice! Ook op huizenjacht? Bel mij gerust op 0613358946.

Zie hieronder hoe mijn klanten DaniŽlle en Josh mij hebben ervaren:

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Maurice. Maurice is een makelaar die maatwerk levert. Hij onderscheidt zich door zijn enorme kwaliteit om aan te sluiten bij het verhaal van zijn klanten. Hij heeft heel erg met ons meegedacht in wat in onze situatie de beste manier was om ons huis te verkopen. Hij is transparant, laagdrempelig in contact, creatief en doortastend.

Maurice heeft ons op een persoonlijke en betrokken manier geholpen met het vinden van ons droomhuis. Denkt buiten de gebaande paden waardoor hij echt een meerwaarde heeft geleverd op het koop- en verkoopproces. Plant afspraken in de weekenden, is via de app heel toegankelijk. Gaat op buurtonderzoek, duikt in archieven.

Maurice is zuiver in wat hij doet en weet dit op zo'n manier te vertalen, dat elke stap voor ons helder en duidelijk is gebleven. Zijn enthousiasme in zijn werk brengt hij over waardoor hij voor ons een heel spannend proces om heeft gevormd naar een fantastisch avontuur. Wij raden het echt iedereen aan om met hem in zee te gaan.

Kenmerken

Overdracht

Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
131 m²
Overige inpandige ruimte
11 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
21 m²
Bruto inhoud
505 m³

Indeling

Energie

Foto's