Met Maurice verkoop je jouw huis op jouw manier. Zonder de hoge kosten van een traditionele makelaar.

Elk huis is anders, elke koper is anders en elke verkoper is anders. Toch bieden traditionele makelaars steeds hetzelfde pakket aan werkzaamheden aan als jij je huis wilt verkopen. Ooit gedacht: “Dat moet toch anders kunnen?” Met Maurice kan dat.

Met Maurice besteed je alleen die werkzaamheden uit die je zelf niet wilt of kunt uitvoeren. Vertel ons wat jij wilt. Het gaat tenslotte om jouw huis.

Kies met Maurice uit...

All in

Kies je graag voor het gemak en de zekerheid van een moderne makelaar? Met Maurice kies je voor een gedegen voorbereiding en een prettig en compleet verkooptraject voor een aantrekkelijke, vaste (!) prijs.

€ 3500,-
 

Online

Verkoop je jouw huis liever zelf? Dan wil je het natuurlijk wel piekfijn op internet presenteren. En dat lukt je nu net niet als particulier. Met Maurice komt jouw huis op funda en instagram.

€ 495,-

Professionals

Kies je niet voor ‘All in’ omdat je het zelf al bijna helemaal voor elkaar hebt en zoek je nog net die ene professional voor een bepaalde dienst? Met Maurice beschik je snel over:

  • taxatie
  • inmeten
  • plattegronden
  • fotografie
  • video
  • hulp bij onderhandeling
  • (ver-)koopcontract
  • notaris
  • bouwkundige

Met Maurice en partners

Als je jouw huis verkoopt met Maurice ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en hoef je geen rekening te houden met de gebruikelijke kantoortijden voor bezichtigingen, afspraken en telefoontjes. Bellen met Maurice kan elke werkdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Je kunt rekenen op onafhankelijk advies en vakkennis over alle aspecten van het verkooptraject. Met Maurice beschik je over de kennis en kunde van gerenommeerde taxateurs, notariskantoren en fotografen. Maak bijvoorbeeld kennis met Marieke Vernooij, één van onze taxateurs, voor een onderbouwde, reële waardebepaling van je huis. Of laat je verrassen door ons team van fotografen voor prachtige en vakkundige woningfotografie.

Over Maurice

Van je hobby je werk maken…

Dat is precies wat ik heb gedaan! Sinds jaar en dag kopen mijn vrouw Birgit en ik charmante huizen om die, na grondige renovatie, weer te verkopen. Deze huizen kochten we altijd zelf aan, dus zonder makelaar. Bij verkoop schakelden we trouwens wel makelaars in. Het viel ons echt op dat zij een flinke courtage vragen voor relatief weinig werk. Mijn handen jeukten toen al om het zelf te doen. 

In de huidige woningmarkt zien we de trend dat woningverkopers het verkooptraject graag gedeeltelijk zelf willen uitvoeren. Welke onderdelen verkopers wel en niet in eigen hand willen houden, verschilt dan weer heel sterk.

Tel daar nou ook nog de wensen van woningkopers bij op; dan begrijp je dat de verkoop van een huis echt mensenwerk is. En ja, dat maakt het ook zo mooi natuurlijk! Een persoonlijk tintje mag daarom niet ontbreken, vandaar de naam: met Maurice.

Laten we kennismaken!

Groet,
Maurice Beckers