Met Maurice haal je de meest moderne makelaar in huis! Woon je in de regio Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Cuijk of Boxmeer en wil je je huis echt goed verkopen? Kies dan voor verkoop met Maurice.

Hoezo modern? Denk alleen al aan de bezichtigingen. Die houden we het liefst op zaterdag én zondag. Waarom? Omdat de meeste potentiële kopers dan vrij zijn. En hoge wisselende courtages? Die kennen we niet. We werken met een vast tarief omdat we altijd ons uiterste best voor je doen, ongeacht de waarde van jouw huis. Klanten waarderen duidelijk onze transparantie en inzet. Dat zie je aan de reviews op funda.

Kies met Maurice uit...

All in

Kies je graag voor het gemak en de zekerheid van een echt moderne makelaar? Met Maurice kies je voor een gedegen voorbereiding en een prettig en compleet verkooptraject voor een aantrekkelijke, vaste (!) prijs.

Online

Verkoop je jouw huis liever zelf? Dan wil je het natuurlijk wel piekfijn op internet presenteren. En dat lukt je nu net niet als particulier. Met Maurice komt jouw huis op funda, instagram en LinkedIn.

Professionals

Kies je voor ‘Online’ omdat je het zelf al bijna helemaal voor elkaar hebt en zoek je nog net die extra professional voor een bepaalde dienst? Met Maurice beschik je snel over:

  • taxatie
  • inmeten
  • plattegronden
  • fotografie/video
  • bouwkundige
  • hulp bij onderhandeling
  • (ver-)koopcontract
  • notaris

Met Maurice en partners

Als je jouw huis verkoopt met Maurice ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en hoef je geen rekening te houden met de gebruikelijke kantoortijden voor bezichtigingen, afspraken en telefoontjes. Bellen met Maurice kan elke werkdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Je kunt rekenen op onafhankelijk advies en vakkennis over alle aspecten van het verkooptraject. Met Maurice beschik je over de kennis en kunde van gerenommeerde taxateurs, notariskantoren en fotografen. Maak bijvoorbeeld kennis met Marieke Vernooij, één van onze taxateurs, voor een onderbouwde, reële waardebepaling van je huis. Of laat je verrassen door ons team van fotografen voor prachtige en vakkundige woningfotografie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

0613358946