Van je hobby je werk maken…

Dat is precies wat ik heb gedaan! In het verleden kochten mijn vrouw Birgit en ik charmante huizen om die, na grondige renovatie, weer te verkopen. Deze huizen kochten we altijd zelf aan, dus zonder makelaar. Bij verkoop schakelden we trouwens wel makelaars in. Het viel ons echt op dat zij een flinke courtage vragen voor relatief weinig werk. Mijn handen jeukten toen al om het zelf te doen.

Tja, dan moet je wel laten zien hoe het ook kan! We leven in moderne tijden tenslotte. Hoe modern ikzelf ben? Denk alleen al aan de bezichtigingen. Die houd ik het liefst op zaterdag én zondag. Waarom? Omdat de meeste potentiële kopers dan vrij zijn. En hoge wisselende courtages? Die ken ik niet. Ik werk voor een vast tarief omdat ik vind dat je altijd je uiterste best moet doen, ongeacht de waarde van een huis! Klanten waarderen duidelijk mijn transparantie en inzet. Dat zie je aan de reviews op funda.

De verkoop van jouw huis is echt mensenwerk. En ja, dat maakt het ook zo mooi natuurlijk! Een persoonlijk tintje mag daarom niet ontbreken, vandaar de naam: met Maurice.

Laten we kennismaken!

Groet,
Maurice Beckers
0613358946